Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Κάποιοι αποχωρούν και κάποιοι επιμένουν

. Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Διάσπαση απόψεων στο "αγροτικό μέτωπο" αφού κάποιοι αγρότες αποχώρησαν από τα μπλόκα ενώ κάποιοι άλλοι διαχώρισαν τη θέση τους από την Συντονιστική Επιτροπή και συνεχίζουν.
Μετά την «απελευθέρωση» της Εγνατίας οδού, τα προβλήματα εξαιτίας των αγροτικών μπλόκων συνεχίζονται κατά κύριο λόγο στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών. Τα μπλόκα που συνεχίζονται είναι τα εξής:

Προμαχώνας: ο τελωνειακός σταθμός του Προμαχώνα παραμένει κλειστός για όλα τα οχήματα. Αύριο ενδέχεται να επιτραπεί η διέλευση ΙΧ και λεωφορείων, όμως τα φορτηγά σχηματίζουν και πάλι ουρές αρκετών χιλιομέτρων.

Λάρισα: παραμένει το «κόκκινο» μπλόκο της Νίκαιας στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών, καθώς και τα δύο «γαλάζια» μπλόκα στον Τίρναβο και τον Πλατύκαμπο, δυσχεραίνοντας την κυκλοφορία των οχημάτων. Η κίνηση διεξάγεται από παρακαμπτηρίους, μέσω της παλιάς εθνικής οδού Λάρισας - Κοζάνης.

Μικροθήβες: παραμένει το μπλόκο στον κόμβο Μικροθηβών της εθνικής οδού στο νομό Μαγνησίας. Εκεί οι οδηγοί υποχρεώνονται σε μικρή παράκαμψη και επιστρέφουν στην εθνική οδό.

Κάστρο: οι αγρότες παραμένουν στο μπλόκο στο 110ο χλμ. της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας στο Κάστρο Βοιωτίας, όπου χτες, εκτός από την εθνική, απέκλεισαν και τις παρακαμπτηρίους, υποχρεώνοντας τους οδηγούς να κινούνται από την παλιά εθνική οδό Λιβαδειάς - Λαμίας.

Χαλκιδική: τα τρακτέρ παραμένουν στον κόμβο της Ν. Τρίγλιας, την Ορμύλια, τις Καλύβες και τη Γαλάτιστα, προχωρώντας απροειδοποίητα σε κλείσιμο των δρόμων. Χτες έκλεισαν μόνο το δρόμο Ν. Μουδανιών - Σιθωνίας στην Ορμύλια.

Θεσσαλονίκη: τα τρακτέρ παραμένουν στα διόδια των Μαλγάρων και στα Πράσινα Φανάρια, χωρίς να είναι γνωστό αν και πότε θα κλείσουν τους δρόμους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ZoneAlarm Pro Firewall 2010
 

Web Counter by TrafficFile.com
Antivirus, Security Suite, Extreme Security - Save 50% Now!