Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Ανάκληση μοντέλων της Toyota ...

. Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010
0 σχόλια





Τα μοντέλα που είναι "ύποπτα" και οι περίοδοι παραγωγής τους είναι:
  • Aygo (Φεβ 2005 – Αυγ 2009)
  • iQ (Νοε 2008 – Νοε 2009)
  • Yaris (Νοε 2005 – Σεπ 2009)
  • Auris (Οκτ 2006 – 5 Ιαν 2010)
  • Corolla (Οκτ 2006 – Δεκ 2009)
  • Verso (Φεβ 2009 – 5 Ιαν 2010)
  • Avensis (Νοε 2008 – Δεκ 2009)
  • RAV4 (Νοε 2005 – Νοε 2009
 Η Toyota Hellas από την πλευρά της έβγαλε την κάτωθι ανακοίνωση:

«Ο ακριβής  αριθμός των οχημάτων δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα, αλλά ενδέχεται  να φτάσει το 1,8 εκατομμύριο. Κανένα μοντέλο Lexus ή κάποιο άλλο από τα υπόλοιπα μοντέλα Toyota δεν επηρεάζεται. Για αυτά τα οχήματα, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα, ο μηχανισμός του πεντάλ του γκαζιού, σε ακραίες περιπτώσεις να κολλάει σε μία μερικώς πατημένη θέση ή να αργεί να επανέλθει.
Το φαινόμενο  αυτό προκαλείται κυρίως επειδή ο  μηχανισμός του πεντάλ του γκαζιού  ενδέχεται μετά από μακρόχρονη χρήση  να φθαρεί. Αυτή η προοδευτική φθορά, σε συνδυασμό με ορισμένες επιπλέον λειτουργικές και περιβαλλοντικές συνθήκες (π.χ. υγρασία, σκόνη), μπορεί να προκαλέσει αύξηση τριβής στον μηχανισμό με αποτέλεσμα το πεντάλ περιοδικά να γίνεται σκληρότερο στη χρήση, αργό στην επαναφορά ή, σε σπάνιες και ακραίες περιπτώσεις, να κολλάει σε μερικώς ανοιχτή θέση.
Η Toyota έχει προβεί σε μέτρα άμεσης αποκατάστασης και αυτή τη στιγμή ακολουθεί μία διαδικασία τελικής αξιολόγησης και επιβεβαίωσης. Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, η Toyota θα κοινοποιήσει σε όλους τους εμπλεκόμενους πελάτες της και τα λοιπά ενδιαφερόμενα μέρη, τις λεπτομέρειες τόσο των διορθωτικών παρεμβάσεων όσο και της διαδικασίας υλοποίησης αυτών.
Αμεση αλλαγή στην παραγωγή και χρήση διαφορετικών υλικών και  εξαρτημάτων έχει ήδη εφαρμοστεί σε όλα τα μοντέλα για την ευρωπαϊκή αγορά, στα πλαίσια της πολιτικής της εταιρείας για συνεχή βελτίωση της ποιότητας. Επομένως, δεν υπάρχει καμία απολύτως ανάγκη ή πρόθεση να σταματήσει η Toyota την παραγωγή της για την ευρωπαϊκή αγορά. Μεμονωμένες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί  στην Ευρώπη και η Toyota Motor Europe δεν έχει πληροφορηθεί ή/και καταγράψει οποιοδήποτε ατύχημα σαν αποτέλεσμα αυτού του θέματος.
Η Toyota καταβάλει  κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου  να διευθετήσει το συγκεκριμένο θέμα το συντομότερο δυνατό για την ικανοποίηση των πελατών της». 


GlobalTestMarket.com

Read More »»

"Ναυάγιο" και πάλι στην συνάντηση αγροτών με Μπατζελή...

.
0 σχόλια

Σε "ναυάγιο" και η δεύτερη συνάντηση της Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης με τα μπλόκα των αγροτών. Δεν κατέληξαν σε "συμφωνία" και έτσι οι αγρότες είναι διατεθιμένοι να συνεχίσουν τους αποκλεισμούς. Σήμερα θα αποφασίσουν τις κινήσεις που θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες.Παράλληλα η Παναγροτική Συσπείρωση (ΠΑ.ΣΥ) ανήγγειλε συλλαλητήριο αγροτών και κτηνοτρόφων στο άγαλμα του Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη με αφορμή και της διεθνούς αγροτικής έκθεσης AGROTICA που θα πραγματοποιηθεί από τις 3 μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου.
Από την πλευρά της η κα Μπατζελή έκανε νέες εξαγγελίες από την Κομοτηνή, όπου δήλωσε:

•Διοχέτευση ενός δισεκατομμυρίου ευρώ από τα 28 δις τα οποίο προοριζόντουσαν για τις τράπεζες με σκοπό την κάλυψη των βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων αγροτικών δανείων της περιόδου 2009-2010 

•«Πάγωμα» όλων των ενήμερων δανείων των αγροτών για δύο χρόνια

•Άμεση ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών των αγροτών που βαρύνονται από δάνεια, με επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής και περίοδο χάριτος 2 ετών

•Αύξηση του ορίου δανείων για το κεφάλαιο κίνησης των αγροτών από την ΑΤΕ με στόχο την αύξηση της ρευστότητας στον αγροτικό κλάδο και κάληψη του 100% των καλλιεργητικών τους αναγκών

•Χορήγηση επιδόματος θέρμανσης από 300 έως 500 ευρώ σε ευπαθείς ομάδες αγροτών ανάλογα με την γεωγραφική περιοχή

•Την επιστροφή του ειδικού φόρου κατανάλωσης πετρελαίου σε ποσοστό 4% επί των τιμολογίων πώλησης των αγροτικών προϊόντων για τους παραγωγούς

•Την επιδότηση του μεταφορικού κόστους ζωοτροφών για τις μειονεκτικές περιοχές

•Αύξηση της επιδότησης στις νησιωτικές περιοχές.

•Αύξηση της επιστροφή ΦΠΑ από 7% σε 11% για όλα τα προϊόντα φυτικής και ζωικής παραγωγής

•Άμεση επέκταση του Ταμείου Εγγυοδοσίας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων ΤΕΜΠΜΕ και στις επιχειρήσεις του αγροτικού τομέα, με τη διαμόρφωση ειδικών προϋποθέσεων για την απρόσκοπτη χρηματοδότηση των αγροτών

Μάλλον κάποιοι δεν εννοούν να καταλάβουν ότι οι εποχές των επιδοτήσεων πέρασαν... καιρός να αποδείξουν τώρα πως αξιοποιήσαν τις επιδοτήσεις προηγούμενων ετών.

ESPN Digital Magazine Subscription - 26 issues for $14.97

Read More »»

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Είναι τελικά "στημένο" το X-Factor ;

. Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010
0 σχόλια

Σύμφωνα με όσα έχουν βγεί στη δημοσιότητα τις τελευταίες ώρες, η Sony Music που έχει τα δικαιώματα των νικητών του παιχνιδιού, κατηγορεί ευθέως τον κ. Θεοφάνους σε σχέση με την αποχώρηση της Ήβη Αδάμου από το παιχνίδι, γιατί έδρασε εν αγνοία της παραγωγής και των υπολοίπων κριτών.

Δηλαδή ομολογεί η ίδια η εταιρεία πως ένας εκ των κριτών (Θεοφάνους) δεν ακολούθησε το "πρόγραμμα" που είχε συμφωνηθεί από πρίν ? Δηλαδή είναι προαποφασισμένο το ποιός θα αποχωρήσει ? Δηλαδή όλοι εκείνοι που ψηφίζουν με SMS και χρεώνονται κανονικά, γιατί πιστεύουν ότι καθορίζουν το αποτέλεσμα είναι κορόϊδα ? Δηλαδή ο εισαγγελέας τι άλλο πρέπει να ακούσει για να παρέμβει αυτεπάγγελτα για εξαπάτηση του κοινού κατα συρροή ?

Amberen - Breakthrough Menopause Treatment

Read More »»

Αποδέχθηκε την πρόσκληση για τον "Καλλικράτη" ο κος Ψωμιάδης...

.
0 σχόλια

Εκπληκτοι έμειναν , σύμφωνα με δημοσίευμα του "Αγγελιοφόρου", οι υπεύθυνοι στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ από την στάση του Νομάρχη Θεσσαλονίκης κου Ψωμιάδη, ο οποίος αποδέχθηκε την πρόσκληση που του έστειλαν σχετικά με τον "Καλλικράτη" και επικοινώνησε τηλεφωνικά για να ρυθμίσουν τις λεπτομέρειες της συνάντησης.

Δηλαδή τι περιμένατε ρε "καρντάσια" ? Αφού ο Ψωμιάδης δεν έχει όρια... εδώ την μια πάει για πρόεδρος στην Ν.Δ. και την επομένη βγαίνει και τους κράζει στα κανάλια... και εσείς απορείτε γιατί δέχθηκε να συμμετάσχει στην συζήτηση ? Έρχονται δύσκολες μέρες... δεν είναι χαζός ο Πανίκας !!!


Get your website found online today!

Read More »»

Καθηγητής έπαιρνε "φακελάκια"....

.
0 σχόλια

Ποινή φυλάκισης 18 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλλε σήμερα το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης σε βάρος καθηγητή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ο οποίος κατηγορείται ότι έλαβε «φακελάκι» από φοιτήτριες για να τις περάσει στο μάθημα των Μαθηματικών.

Πηγή : Αγγελιοφόρος
Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ : Καθηγητής τα "έπαιρνε"...

MysteryPILosAngeles468x60

Read More »»

Ενωτικές οι δηλώσεις Κόκκαλη στην κοπή της πίτας...

.
0 σχόλια

«Πρόεδρος, παίκτες, φίλαθλοι, όλος ο Ολυμπιακός, προχωράμε ενωμένοι μέχρι το τέλος της σεζόν. Όλοι μαζί, μια γροθιά, για να πετύχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στην φετινή χρονιά» αυτά δήλωσε ο κ. Κόκκαλης σήμερα στην κοπή της πίτας.

Τώρα ας τις ερμηνεύσουν οι φίλοι του Ολυμπιακού, όπως τις καταλαβαίνουν !!! 

Read More »»

"Δεν υπάρχει κίνδυνος πτώχευσης για την Ελλάδα" δήλωσε ο κος Αλμούνια ...

.
0 σχόλια

Σύμφωνα με δηλώσεις του στο διεθνές πρακτορείο ειδήσεων Reuters, ο κος Αλμούνια δήλωσε πως η Ελλάδα δεν διατρέχει κάνεναν κίνδυνο χρεωκοπίας ούτε τίθεται θέμα αποχώρησης από την Ευρωζώνη. Κατ'αυτό τον τρόπο ο Ευρωπαίος Επίτροπος, αρμόδιος για τα οικονομικά θέματα της Ελλάδας, παρέχει στήριξη στην ελληνική κυβέρνηση διαψεύδοντας παράλληλα τα σενάρια που ακούγονται το τελευταίο διάστημα από το εξωτερικό για διμερείς ή τριμερείς συμφωνίες στήριξης μέσω δανεισμού της Ελλάδας και για υποθέσεις εξόδου της από την Ευρωζώνη.



ashtray.gr

Read More »»

Σενάρια νέας φορολογικής κλίμακας...

.
0 σχόλια


Ελαφρύνσεις σε εισοδήματα κάτω των 40.000 ευρώ και σταδιακές επιβαρύνσεις στα υψηλότερα επιφέρει η νέα φορολογική κλίμακα που, σύμφωνα με πληροφορίες, εισηγούνται οι ομάδες εργασίας για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο στον υπουργό Οικονομικών.


Πιο συγκεκριμένα :


* Αφορολόγητο ώς τις 12.000 ευρώ,
* Συντελεστή 15% για εισοδήματα 12.000-15.000 ευρώ
* Συντελεστή 20% για εισοδήματα 15.000-23.000 ευρώ
* Συντελεστή 30% για εισοδήματα 23.000-30.000 ευρώ
* Συντελεστή 35% για εισοδήματα 30.000-40.000 ευρώ
* Συντελεστή 40% για εισοδήματα 40.000-50.000 ευρώ
* Συντελεστή 45% για εισοδήματα άνω των 50.000 ευρώ.




Δείτε όμως τι ισχύει σήμερα :


* Αφορολόγητο ώς τις 12.000 ευρώ 
* Συντελεστής 25% για εισοδήματα από 12.000 έως 30.000 ευρώ 
* Συντελεστής 35% για εισοδήματα 30.000-75.000 ευρώ 
* Συντελεστής 40% για υψηλότερα εισοδήματα.

GlobalTestMarket.com

Read More »»

Νέα συνάντηση των αγροτών με την Υπουργό...

.
0 σχόλια



Νέα συνάντηση, από το αποτέλεσμα της οποίας θα κριθεί και το μέλλον των κινητοποιήσεων, θα έχει σήμερα το απόγευμα στις 7:30 το Πανελλαδικό Συντονιστικό Όργανο των αγροτών με την ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Amberen - Breakthrough Menopause Treatment

Read More »»

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Μένει τελικά μέχρι νεωτέρας ο Κόκκαλης...

. Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010
0 σχόλια


Φήμες αποδείχτηκαν τελικά όλα όσα ακούστηκαν περί αποχώρησης του κ. Κόκκαλη από την προεδρία του Ολυμπιακού και την πώληση των μετοχών του. Όπως διέρρευσε από το στενό φιλικό του "περιβάλλον", ο κ. Κόκκαλης δεν σκέφτεται να παραιτήθει αλλά να επιφέρει ουσιαστικές αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας.Τα ονόματα που ακούστηκαν σαν "μέρος" αυτών των αλλαγών, είναι του κ. Γκαγκάτση με πεδίο δράσης τα γραφεία της ΠΑΕ και του κ. Τζόρτζεβιτς με πεδίο δράσης το γήπεδο.

Εμείς πάλι λέμε να περιμένουμε την κοπή της πίτας και να ακούσουμε τον ίδιο τον κ. Κόκκαλη...


Get your website found online today!

Read More »»

Νέα καταγγελία για μή είσπραξη πρόστιμου...

.
0 σχόλια


Μία νέα καταγγελία για την μή είσπραξη φορολογικού πρόστιμου είδε το φώς της δημοσιότητας. Την καταγγελία έκαναν εφοριακοί και αφορά την μή είσπραξη 50 εκ. ευρώ από πρόστιμο που επιβλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό του ALTER (του κ. Κουρή)έπειτα από φορολογικό έλεγχο που διενεργήθηκε στο τηλεοπτικό κανάλι.


Καλά εδώ τους άλλους τους χάρισαν 5.5 δισ. ευρώ και εσείς σταθήκατε στα 50 εκ. βρε παιδιά ??? Εεεε μην είστε και "ματζίρηδες" !!!

MysteryPILosAngeles468x60

Read More »»

Τρομοκρατική ενέργεια στο γραφείο του κ. Σημίτη ...

.
0 σχόλια


Νωρίτερα σήμερα σημειώθηκε έκρηξη μηχανισμού με γκαζάκια που τοποθέτησαν άγνωστοι στο πολιτικό γραφείο του πρώην πρωθυπουργού κ. Σημίτη στην Ακαδημίας 35. Το τρομοκρατικό χτύπημα έγινε χωρίς να προηγηθεί προειδοποίηση από μέρους των δραστών. Τελικά την ευθύνη για την τρομοκρατική ενέργεια ανέλαβε αργότερα με τηλεφώνημα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ η οργάνωση "Επαναστατική Απελευθερωτική Δράση".

Και διερωτάμαι... ποιό το νόημα να τοποθετήσει κάποιος γκαζάκια στο γραφείο ενός πρώην πρωθυπουργού ??? Απλά "νταλαβέρι" να γίνεται...

ESPN Digital Magazine Subscription - 26 issues for $14.97

Read More »»

Προγράμματα ηλεκτρονικής καταχώρησης αποδείξεων...

.
0 σχόλια



ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ

Τα προγράμματα αυτά διανέμονται δωρεάν και σκοπό έχουν να διευκολύνουν την καταχώρηση και ομαδοποιήση των αποδείξεων έτσι ώστε ο φορολογούμενος να είναι σε θέση να γνωρίζει ανα πάσα στιγμή το ύψος των δαπανών του.

α. eReceipts (για να το "κατεβάσετε" κάντε κλίκ εδώ.)


β. Noetron  (για να το "κατεβάσετε" κάντε κλίκ εδώ )

Εμείς απλά να ευχηθούμε καλή προπόνηση...

Antivirus, Security Suite, Extreme Security - Save 50% Now!

Read More »»

170.000 οι νεκροί στην Αϊτή ...

.
0 σχόλια



Ο πρόεδρος της Αϊτής, Ρενέ Πρεβάλ, ανακοίνωσε ότι τα πτώματα "σχεδόν 170.000" θυμάτων του σεισμού της 12ης Ιανουαρίου, έχουν ήδη συλλεχθεί, αναφερόμενος έτσι για πρώτη φορά σε τέτοιο αριθμό θυμάτων. Μέχρι τώρα οι αρχές της Αϊτής αναφέρονταν σε περίπου 150.000 νεκρούς, αλλά για πρώτη φορά ο πρόεδρος της χώρας κάνει λόγο για 170.000 νεκρούς.



Get your website found online today!

Read More »»

Διέγραψαν πρόστιμο 5,5 δισ για τα δομημένα ομολόγα...

.
0 σχόλια


Ο υφυπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης κατήγγειλε ότι διέγραψαν χρέος 5,5 δισεκατομμυρίων από πρόστιμο για το σκάνδαλο των δομημένων ομολόγων στην Ακρόπολη Χρηματιστηριακή. Για το σκάνδαλο ήταν κατηγορούμενος και ο γιος πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας επί Κ. Μητσοτάκη, ο Αγάπιος Σημαιοφορίδης. Ο υφυπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής αποκάλυψε ότι το 2008 με απόφαση του υπουργείου Οικονομικών, η ΔΟΥ ΦΑΕΕ Αθηνών διέγραψε πρόστιμο ύψους 5.5 δισεκατομμυρίων ευρώ της Ακρόπολης Χρηματιστηριακή.

Όπως είπε ο κ. Σαχινίδης βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη εισαγγελική παρέμβαση για την διαγραφή του υπέρογκου αυτού χρηματικού ποσού, για να ερευνηθεί ποιοί και με ποιού εντολή προχώρησαν σε αυτή τη διαγραφή.

Κάποιοι "έφαγαν" καλά από την υπόθεση αυτή, τώρα καλείται ο μέσος Έλληνας φορολογούμενος να πληρώσει τα σπασμένα !!!

GlobalTestMarket.com

Read More »»

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Στα σχέδια η κατάργηση 200 Δημόσιων Οργανισμών...

. Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010
0 σχόλια

Σύμφωνα και με εκπομπή του ALPHA, όπου ο δημοσιογράφος Δ. Βερύκιος παρουσίασε το θέμα, η κυβέρνηση έχει στα σχέδια να καταργήσει αρκετούς Δημόσιους Οργανισμούς με "περίεργα" ονόματα και δραστηριότητες.

Ανάμεσα σε αυτούς περιλαμβάνονται και:
- Το Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης
- Το Κέντρο Ελληνικής Γούνας
- Το Ιχθυοκαλλιεργητικό Κέντρο Αχελώου
και διάφορα άλλα.

Και καλά θα κάνει κατά την ταπεινή μας γνώμη. Ε όχι να πληρώνουμε και την "επιμόρφωση" των (κατά τα άλλα συμπαθέστατων) "γουναράδων". Έαν θέλουν ας πληρώσουν οι ίδιοι και ας συντηρούν μόνοι τους το "Κέντρο Ελληνικής Γούνας".

Amberen - Breakthrough Menopause Treatment

Read More »»

Έπεσε κάτω από τις 2.000 μονάδες το Χρηματιστήριο...

.
0 σχόλια



Βουτιά 3,89% σημείωσε σήμερα ο Γενικός Δείκτης τιμών υποχωρώντας στις 1.972,93 μονάδες.Η συνολική αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 210,7 εκατομμύρια ευρώ.


Get your website found online today!

Read More »»

Αγρότης μέλος του δ.σ. αεροπορικής εταιρείας !!!

.
0 σχόλια


Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει το protothema.gr, το καταστατικό της νέας αεροπορικής εταιρείας Meeladair A.E. περιλαμβάνει σε περίοπτη θέση τον κ. Δημήτρη Τσιρώνα, αγρότη στο επάγγελμα, γεννημένο στη Θεσσαλονίκη και με καταγωγή από το Μεσολόγγι.

Το γεγονός πως ένας δηλωμένος αγρότης, καταλαμβάνει μια εκ των τριών θέσεων στο δ.σ. της νέας αυτής εταιρείας προκαλεί προφανώς έκπληξη κι εύλογες απορίες.

Πηγή :"Πρώτο Θέμα"

Τώρα εάν μάθουμε ότι ο κύριος αυτός συμμετέχει και στα μπλόκα, γιατί δεν έχει να "ζήσει".... εεε τότε : "Θα πηδηχτούμε από το παράθυρο !!! "

MysteryPILosAngeles468x60

Read More »»

Συστάθηκε η Εξεταστική για το Βατοπέδι...

.
0 σχόλια


Με απόφαση του Προέδρου της Βουλής κ. Φίλιππου Πετσάλνικου συστάθηκε Εξεταστική Επιτροπή για «το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου».Η Επιτροπή η οποία θα συνέλθει για πρώτη φορά τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010,θα πρέπει να υποβάλει το σχετικό πόρισμά της μέχρι την 15η Μαρτίου 2010.

ESPN Digital Magazine Subscription - 26 issues for $14.97

Read More »»

Όταν οι παντρεμένοι γίνονται ... "Πινόκιο" !!!

.
0 σχόλια


Οι παντρεμένοι άντρες λένε μικρά ή μεγάλα ψέματα στις γυναίκες τους για το σεξ και την οικονομική τους κατάσταση, ενώ, σύμφωνα με έρευνες, έξι στους 10 έχουν τουλάχιστον μία εξωσυζυγική σεξουαλική εμπειρία ή παράνομη σχέση.
Πολλά από τα ψέματα κρίνονται ως «αθώα» και θεωρούνται απαραίτητα από τους άντρες για να αποφύγουν γκρίνια και παντός είδους τιμωρία από τις συζύγους τους.

Πηγή : Τα Νέα
Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ : Οι κρυφές ζωές των παντρεμένων αντρών...

Amberen - Breakthrough Menopause Treatment

Read More »»

Ξεπέρασε και τον "Τιτανικό" το "Avatar"...

.
0 σχόλια


Το Avatar κατάφερε να ξεπεράσει σε πωλήσεις τον πολυσυζητημένο «Τιτανικό», καταρρίπτοντας κάθε παγκόσμιο ρεκόρ. Οι εισπράξεις της ταινίας ανέρχονται στα 1,843 εκατομμύρια δολάρια, και πιο συγκεκριμένα στην Ελλάδα, το Avatar έχει κόψει συνολικά 750. 000 εισιτήρια.


Όταν ο Τζειμς Κάμερον "διδάσκει"...  κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ που είχε κάνει ο ίδιος με τον "Τιτανικό".

Read More »»

Απίστευτο... ο Αντιδήμαρχος "δαγκώνει" ....

.
0 σχόλια


Ένας καυγάς σε καφετέρια είχε ως αποτέλεσμα ο αντιδήμαρχος της περιοχής να δαγκώσει στο μάγουλο δημότη. Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων στο Φανάρι Ροδόπης.
Ο τραυματίας χρειάστηκε να οδηγηθεί επειγόντως στο χειρουργείο του νοσοκομείου Κομοτηνής, όπου του έγιναν 20 ράμματα, καθώς από το μάγουλο αποκόπηκε μεγάλο κομμάτι κρέας. Με εκδορές προσώπου κι εκχυμώσεις έφτασε στο νοσοκομείο και ο αντιδήμαρχος.


Πηγή : Αγγελιοφόρος

Ποιά εμβόλια γρίππης... αντιλυσσικά έχουμε ???

GlobalTestMarket.com

Read More »»

Εικοσιτετράωρη απεργία των γιατρών...

.
0 σχόλια


Εικοσιτετράωρη απεργία των γιατρών δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, έχει κηρύξει για σήμερα ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών. Ο ΙΣΑ καλεί τους γιατρούς σε «συλλογική αντίσταση ενάντια στις κακόβουλες επιθέσεις τηλε-εισαγγελέων και τηλεδικαστών κατά του σώματος των Ελλήνων γιατρών και του ΕΣΥ» και ενάντια «στους σχεδιασμούς που κρύβονται πίσω από αυτές τις επιθέσεις για ανατροπή δικαιωμάτων και διεκδικήσεων».
 
 
Να θυμήσω μόνο ότι γιατρός στο Κολωνάκι δήλωσε ετήσιο εισόδημα 500€. Αλήθεια τώρα με τις αποδείξεις... τα "φακελάκια" δικαιολογούνται στην Εφορία ??? Κάποιοι "παίζουν" με τα νεύρα μας !!! 
Antivirus, Security Suite, Extreme Security - Save 50% Now!

Read More »»

Σικάγο έχουμε καταντήσει ....

.
0 σχόλια


Αστυνομικοί δέχθηκαν πυρά κατά τη διάρκεια καταδίωξης ληστών τράπεζας στην Κόρινθο.
Όλα άρχισαν όταν δύο άγνωστοι οπλισμένοι με καλάσνικοφ και άλλα όπλα εισέβαλαν σε υποκατάστημα της Eurobank στην οδό Πατρών, από το οποίο άρπαξαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Βγαίνοντας όμως από την τράπεζα ήρθαν αντιμέτωποι με αστυνομικούς τους οποίους «γάζωσαν» με καλάσνικοφ. 

Με αυτά που γίνονται κάθε μέρα... είναι να φοβάσαι να βγείς στο δρόμο μη "φάς" καμιά αδέσποτη !!! Τον τελευταίο χρόνο έχουν γίνει τόσες ληστείες τραπεζών όσες δεν έγιναν την προηγούμενη δεκαετία....


Get your website found online today!

Read More »»

Χιονίζει ελαφρά περιμετρικά της Θεσσαλονίκης...

.
0 σχόλια


"Κλειστό" χειμωνιάτικο τοπίο παραμένει ο ουρανός στην Β. Ελλάδα ενώ πρίν από λίγη ώρα ξεκίνησαν να πέφτουν αραιές νιφάδες χιονιού και στις περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο τριγύρω από την Θεσσαλονίκη. Αραιή χιονόπτωση σημειώθηκε νωρίτερα και μέσα στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

MysteryPILosAngeles468x60

Read More »»

Τους άφησε "κόκκαλο" ... ο Κόκκαλης ....

.
0 σχόλια


Σύμφωνα με πληροφορίες ο κος Κόκκαλης (που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα γραφεία της ΠΑΕ με τους συνεργάτες του) σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο παραίτησης του από τον Ολυμπιακό και την πώληση των μετοχών του. Καθοριστικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη διαδραμάτισε η αντίδραση του κόσμου και οι αποδοκιμασίες που ακούστηκαν από μερίδα οπαδών μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και την εντός έδρας ήττα την προηγούμενη Κυριακή.

Βέβαια μην παρασυρόμαστε... Κόκκαλης είναι αυτός !!! Δεν φεύγεις από την μια μέρα στην άλλη επειδή σε αποδοκίμασαν κάποιοι οπαδοί.... λίγο του Βαλβέρδε που δεν ανανεώθηκε, λίγο του Καστίγιο που δεν ήρθε.... κάτι άλλο θα "παίζει" στην υπόθεση !!! Αναμένονται οι δηλώσεις...

ESPN Digital Magazine Subscription - 26 issues for $14.97

Read More »»

Σάρωσε και χτές ο Λαζόπουλος...

.
0 σχόλια


Θα πρέπει εκεί στον ALPHA να του κάνουν ένα "άγαλμα" αφού και χτές για ακόμη μια φορά επιβεβαίωσε την φήμη που τον θέλει να είναι το "ψυχοφάρμακο" του Νεοέλληνα !!! Με μέσο όρο τηλεθέασης 50,5 % που έφτασε κάποια στιγμή μέχρι και το 61,3 %, ο κος Λαζόπουλος απέδειξε ακόμη μια φορά πως "σαρώνει" τα πάντα στο πέρασμα του, μην αφήνοντας τίποτα όρθιο, σχολιάζοντας τους πάντες και τα πάντα.

Amberen - Breakthrough Menopause Treatment

Read More »»
ZoneAlarm Pro Firewall 2010
 

Web Counter by TrafficFile.com
Antivirus, Security Suite, Extreme Security - Save 50% Now!