Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ...ΓΙΑ ΛΟΓΙΑ !!!

. Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009
1 σχόλια

Δεν ξέρω γιατί αλλά παρακαλουθώ τα τελευταία εικοσιτετράωρα διάφορα πρόσωπα της πολιτικής σκηνής να αναλίσκονται διαρκώς σε λόγια άνευ σημασίας. Είδαμε αντιδράσεις από κύκλους της αντιπολίτευσης για την κατάργηση του ΥΠΜΑ-Θ, είδαμε αντιδράσεις για την επίσκεψη Παπανδρέου στην Ηλεία, είδαμε αντιδράσεις για αυτές τις περίφημες 100 πρώτες μέρες.
Όσον αφορά το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης αρκεί να αναφέρουμε ότι δεν επιτελούσε έργο ουσίας παρα είχε μόνο συμβολικό χαρακτήρα και αποτελούσε κέντρο εξυπηρέτησης ημετέρων. Η καταργησή του δεν στερεί σε τίποτα τον ελληνικό λαό και ειδικότερα την Β. Ελλάδα. Οσον αφορά τον συμβολισμό, θεωρώ πως οι καιροί δεν το επιτρέπουν να σπαταλάμε δημόσιο χρήμα στο βωμό και μόνο της αυτοικανοποιήσης μας για καθαρούς μικροπολιτικούς και λαικίστικους λόγους. Το παιχνίδι των Σκοπίων δεν παίζεται στα ονόματα των Υπουργείων, παίζεται σε διπλωματικό επίπεδο και βάσει των κατάλληλων χειρισμών.
Για το θέμα της επίσκεψης Παπανδρέου στην Ηλεία, καλό θα ήταν να μάθουμε στην Ελλάδα να μην κρίνουμε σύμφωνα με τα όσα πιστεύουμε ότι θα γίνουν αλλά σύμφωνα με τα όσα γίνονται. Θα πρέπει λοιπόν τα κόμματα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να επιδείξουν την στοιχείωδη υπομονή και να αφήσουν την κυβέρνηση να προσπαθήσει να κάνει πράξη τις προεκλογικές της εξαγγελίες κι όχι να επιδίδονται σε έναν άνευ ουσίας αντίλογο από την πρώτη κιόλας ημέρα διακυβέρνησης. Στο κάτω κάτω ο λαός αυτή την κυβέρνηση επέλεξε να βγάλει την χώρα μας από την δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε.

Read More »»
ZoneAlarm Pro Firewall 2010
 

Web Counter by TrafficFile.com
Antivirus, Security Suite, Extreme Security - Save 50% Now!