Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Μάλλον ζούνε σε άλλη χώρα...

. Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009
0 σχόλια

Ακατανόητη εμπάθεια της ΝΔ πρός το ΠΑΣΟΚ και ειδικά προς τον Α. Παπανδρέου. Και πάλι σήμερα ακούσαμε τον πρωθυπουργό να κατηγορεί τους πολιτικούς του αντιπάλους και πιο συγκεκριμένα τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Γιατί κ. Καραμανλή εν μέσω προεκλογικής περιόδου αντί να περιοριστείτε στις δικές σας προεκλογικές εξαγγελίες και να αναπτύξετε το πρόγραμμα σας στον λαό, αντ'αυτού κατηγορείτε τους άλλους ? Δηλαδή εσείς είστε πιο σαφής δεν αναφέρετε αοριστίες ? Μα δεν ακούσαμε κάτι για το προγραμμά σας !!! Απλά ότι η ψήφος σε εσάς είναι ψήφος ευθύνης (είναι ??? ). Μα τι πιο αόριστο από αυτό ? Δεν λέτε τίποτα δηλαδή ? Καλείτε του Έλληνες να σας δώσουν μία ακόμη ευκαιρία χωρίς να έχετε προσφέρει τίποτα... Ααα σύγνώμη ξέχασα ότι προσφέρατε κάποια σκάνδαλα... αλλά και εκεί καθαρίσατε παλικαρίσια... !!!
Όσο για τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη , γιατί κόπτεστε τόσο για τυχόν επανεξέταση των όρων συμφωνίας ? Μα άν είναι όλα καλά δεν νομίζω ότι θα σταματήσει κανένας ένα τέτοιο έργο που εξυπηρετεί την Ελλάδα (και που στο κάτω κάτω άλλος το ξεκίνησε κι όχι εσείς..). Μήπως κρύβεται τίποτα άλλο πίσω από την κούρτίνα κατά την διάρκεια της δικής σας κυβερνητικής θητείας ?
Για τα δέ Σκόπια και τις κόκκινες γραμμές... αρκεί να ξέρετε πως άν κάποιος χαράξει την κόκκινη γραμμή και στην πλάτη του έπιασε τοίχο.... εεεε εκ των πραγμάτων πιο πίσω δεν πάει !!! Απλή λογική...
Για την Τουρκία και τα ξεπουλήματα μάλλον δεν θα έπρεπε να μιλήσετε !!! Δεν είναι πρέπον να μιλάτε έτσι για τον κουμπάρο σας !!!! Βλέπετε... ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ !!! Τώρα εσείς πείτε μου ποιός είναι για την κυβέρνηση και ποιος για τα πανηγύρια ?

Read More »»

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Καλημέρα Ελλάδα...

. Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009
0 σχόλια

Καλημέρα και καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο μας. Ευχόμαστε η συντροφιά μας να είναι ευχάριστη σε αρκετούς και "καυστική" σε περισσότερους.

Read More »»
ZoneAlarm Pro Firewall 2010
 

Web Counter by TrafficFile.com
Antivirus, Security Suite, Extreme Security - Save 50% Now!