Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΣΑΛΠΑΡΕΙ.....

. Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009
0 σχόλια

Τι άλλο να πεί κανείς για αυτή την εθνική ? Εκεί που σε "ρίχνει" , με μια νίκη σε "ανεβάζει" στον έκτο ουρανό...
Άλλη μια φορά "μίλησε" ο καλύτερος παίκτης της φετινής χρονιάς και ίσως από τους πιο φορμαρισμένους αυτό τον καιρό, Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Μετά από μία κάθετη πάσα που τόσο "λείπει" από την γκάμα του Έλληνα παίκτη, ο Σαλπιγγίδης βρήκε τον τρόπο να σκοράρει αφού πρώτα έκανε κίνηση χωρίς την μπάλα από το δεξί πρός το αριστερό άκρο της αντίπαλης περιοχής. Τώρα για πιο λόγο αναφέρω τα παραπάνω ? Απλό το ερώτημα.... Πόσες φορές είδαμε μια "ώριμη" Εθνική Ελλάδος, με καλή ανάπτυξη παιχνιδιού και χωρίς να πανικοβάλλεται ? Ελάχιστες !!! Μία από αυτές ήταν και το παιχνίδι με την Ουκρανία. Μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει: μακριά η μπάλα από την άμυνα με αψυχολόγητες αποκρούσεις, δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε πάνω από 2-3 πάσες και εάν είμασταν τυχεροί μπορεί από κανένα κόρνερ ή φάουλ να βάζαμε και κανένα γκόλ... και μετά όλοι μαζί πίσω στην άμυνα.
Ε αυτό δεν το είδαμε αυτή τη φορά. Είδαμε μία ομάδα σοβαρή, που ήξερε τι ήθελε και κατάφερε να το πετύχει, κυρίως γιατί το ήθελαν πάνω από όλους οι ίδιοι οι παίκτες της.


Κλείνοντας πιστεύω ότι αξίζει στα παιδιά αυτά ένα μεγάλο "ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ ΑΞΙΖΑΤΕ"....

Read More »»

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ή ΣΑΜΑΡΑΣ ?

. Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009
0 σχόλια


Άντε να γίνουν οι εσωκομματικές εκλογές στην ΝΔ γιατί αρχίσαμε να βαριόμαστε !!! Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω την εντύπωση πως αυτό το θέμα της ηγεσίας στην ΝΔ τείνει να γίνει "σαπουνόπερα".
Εάν βγει η κα Μπακογιάννη η ΝΔ θα μετακινηθεί πρός το κέντρο, εάν βγεί ο "Αβερωφικός" κος Σαμαράς η ΝΔ μετακινείται προς τα δεξιά (όπου όμως η δεξαμενή ψήφων είναι δεδομένη και η παρουσία του ΛΑΟΣ επιβεβαιωμένη και αδιαμφισβήτητη).
Συμπέρασμα...? Η ΝΔ με αρχηγό την κα Μπακογιάννη θα έχει μια ευκαιρία στις επόμενες εκλογές, με αρχηγό τον κο Σαμαρά θεωρώ πως θα κάνει πολύ καιρό να ξαναδεί κυβερνητική εξουσία.
Τώρα όλα τα υπόλοιπα περί στήριξης του αρχηγού όποιος κι αν είναι αυτός ή ότι όποιος αμφισβητήσει τον αρχηγό της επόμενης μέρας θα έχει να κάνει με τον κο Καραμανλή, τα θεωρώ λίγο ή πολύ... "άλλα λόγια να αγαπιόμαστε !!!".
Τις "μαχαιριές" δεν τις λές... τις "ρίχνεις" !!!

Read More »»
ZoneAlarm Pro Firewall 2010
 

Web Counter by TrafficFile.com
Antivirus, Security Suite, Extreme Security - Save 50% Now!