Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Ενημέρωση για την Ψηφιακή Αναμετάδοση...

. Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010
0 σχόλια



Ελλειπής υπήρξε η ενημέρωση στο ευρύ καταναλωτικό κοινό σχετικά με την έναρξη μετάδοσης ψηφιακού σήματος για τα τηλεοπτικά κανάλια και την αναβάθμιση των τηλεοπτικών δεκτών. Αρκεί να αναφέρουμε ότι στην περιοχή της Θεσσαλονίκης μετά την απόφαση να πάψει την αναμετάδοση τηλεοπτικού σήματος ο σταθμός του Φιλίππιου, ο κόσμος "έτρεξε" να προμηθευτεί αποκωδικοποιητές MPEG-4.
Αρκετοί δέκτες ήταν συντονισμένοι στο προαναφερθέντα αναμεταδότη και στις 14/01/2010 έπαψαν να λαμβάνουν τηλεοπτικό σήμα για κάποια κανάλια, αντ' αυτού εμφάνισαν μια οθόνη προτροπής για την αγορά του ψηφιακού εξοπλισμού. Αυτό δημιούργησε αναταραχή στον κόσμο και ευννόησε τους καταστηματάρχες ηλεκτρονικών οι οποίοι κυριολεκτικά "έτριβαν" τα χέρια τους.
Το θέμα είναι πως τα εν λόγω κανάλια συνεχίζουν να εκπέμπουν με αναλογικό σήμα , αρκεί να κάνουμε μια εκ νέου αναζήτηση στον δέκτη μας και θα τα εντοπίσουμε να εκπέμπουν από άλλη συχνότητα και όχι από αυτή του Φιλίππιου.

Read More »»

Επεισόδια στο Καυτατζόγλειο...

.
0 σχόλια



Θερμοκέφαλοι οπαδοί δημιούργησαν επεισόδια νωρίτερα περιμετρικά του Καυτατζογλείου. Μάλιστα ένα Ι.Χ. παραδώθηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς.

Μάλλον κρύωσαν τα "παιδιά" και είπαν να ζεσταθούν....

Read More »»

Εφημερία με security....

.
0 σχόλια



Σύμφωνα και με ρεπορτάζ που αναμεταδόθηκε από τον ALPHA οι φαρμακοποιοί του Δήμου Εύοσμου στην Θεσσαλονίκη προχώρησαν σε αυτή την κίνηση μετά από τις επανειλλημένες ληστείες που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα.

Εφημερεύεις ? Ο Security που είναι ?

Read More »»

Πολύ ντόρος για μια διάρρηξη...

.
0 σχόλια



Τον τελευταίο καιρό γίνεται πλήθος διαρρήξεων και δεν ασχολείται κανείς, οπότε θα ήταν προτιμότερο και για μας να αφήσουμε τις Αστυνομικές Αρχές να αναλάβουν τα περαιτέρω και να ασχοληθούμε με άλλα θέματα.
Έκτος κι αν θέλουμε να δώσουμε έκταση για λόγους προβολής στην κα Ράπτη και να αυξήσουμε την δημοτικότητα της.
Για την ιστορία και για το γεγονός ότι δεν έλλειπε τίποτα από το γραφείο της κας Ράπτη μετά την διάρρηξη, να αναφέρουμε μόνο ότι το γραφείο της στεγάζεται σε παλιά οικοδομή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, περιοχή όπου συχνάζουν αρκετοί χρήστες ουσιών κατά τις βραδυνές ώρες. Κατά συνέπεια οι διαρρήκτες έψαχναν μάλλον για χρήματα τα οποία αφού δεν βρήκαν αποχώρησαν άπρακτοι.

Read More »»

Άρχισε να χιονίζει και περιμετρικά της Θεσσαλονίκης...

.
0 σχόλια



Ξεκίνησε ελαφριά χιονόπτωση στον Χορτιάτη αλλά και στα ορεινά του νομού Χαλκιδικής (Αρναία,Πολύγυρος), μέχρι στιγμής δεν σημειώθηκε κανένα πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων η οποία διεξάγεται κανονικά.

Read More »»

Ο ΚΟΚΚΙΝΟΥΛΗΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΠΛΟΚΟ ΕΙΝΑΙ ?

.
0 σχόλια



Αντίθετη στο κλείσιμο των δρόμων από τους αγρότες είναι η ΝΔ προβάλλοντας ως βασικό επιχείρημα την ταλαιπωρία των οδηγών.
Πιο δύσκολο είναι να πάρουν υπεύθυνη θέση στην ουσία των αιτημάτων των αγροτών και να δημιουργήσουν αντιπάθειες από δυνητικούς ψηφοφόρους.
Η θέση κατά του αποκλεισμού πάντως εκ των πραγμάτων συνιστά χείρα βοηθείας προς την κυβέρνηση.

Άσε που τα πέρασαν κι αυτοί ... και ξέρουν !!!

Read More »»

ΕΙΔΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ... ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΑ !!!

.
0 σχόλια



Με αντιολισθητικές αλυσίδες γίνεται η κυκλοφορία στις εθνικές οδούς Φλώρινας - Καστοριάς, στις θέσεις Βίγλα και Βίτσι, και στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο της Καστοριάς, προς Ιωάννινα, μέσω Νεστορίου, στην οδό Βόλου - Ζαγοράς από το 20ο έως το 35ο χλμ.

Επίσης, με αλυσίδες γίνεται η συγκοινωνία στην οδό Τρικάλων - Άρτας, από το 35ο έως το 75ο χλμ. (Ελάτη - Γέφυρα Αλεξίου) και στην επαρχιακή οδό Μπίλης - Μεσοχώρας ( 22ο - 55ο χλμ).

Βελτίωση του καιρού από τα δυτικά, λίγες βροχές στα νότια και ανατολικά καθώς και καταιγίδες στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, περιμένουμε την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010.

Read More »»

ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ... ΠΑΛΙ ΙΚΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ !!!

.
0 σχόλια



Ενιαίο Ταμείο Ασφάλισης Μισθωτών ετοιμάζει η κυβέρνηση, το οποίο θα ενσωματώνει το σύνολο των νεοπροσληφθέντων. Τον δρόμο της κοινωνικής ασφάλισης μέσω του ΙΚΑ, το οποίο θα εξελιχθεί σε Ενιαίο Ταμείο Ασφάλισης Μισθωτών, θα πάρουν σύντομα και οι δημόσιοι υπάλληλοι.

Read More »»

Πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης η Κωνσταντινούπολη...

.
0 σχόλια



Η Κωνσταντινούπολη ορίστηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως η ευρωπαϊκή πολιτιστική πρωτεύουσα για το 2010.

Read More »»

ΒΡΟΧΗ ΡΙΧΝΕΙ - ΧΑΛΑΖΙ ΡΙΧΝΕΙ... ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ !!!

.
0 σχόλια



Μπλόκα έχουν στηθεί στο Κάστρο Βοιωτίας και την Αλαμάνα, στον κόμβο του Στρυμονικού Σερρών και στο ύψος της Χρυσούπολης Καβάλας.

Ανέστειλαν τον αποκλεισμό της εθνικής οδού Σερρών-Θεσσαλονίκης οι αγρότες των ομοσπονδιών ΟΑΣ (Oμοσπονδία Aγροτικών Συλλόγων) και ΟΔΑΣ (Ομοσπονδία Δημοκρατικών Αγροτικών Συλλόγων).

Παρατεταγμένα τρακτέρ ελαιοπαραγωγών βρίσκονται στον κόμβο της Νέας Τρίγλιας (στο δρόμο Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής).

Τρακτέρ συγκεντρώθηκαν επίσης στη διασταύρωση Βογατσικού Καστοριάς (στον κάθετο άξονα της Εγνατίας), καθώς και στα τελωνεία Δοϊράνης Κιλκίς και Προμαχώνα Σερρών.

Στον Έβρο οι αγρότες ξεκίνησαν προσυγκεντρώσεις στα τελωνεία Ορμενίου και Κήπων και στην περιοχή Κορνοφωλιά (Σουφλί).

Read More »»

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Νέα ληστεία τράπεζας...

. Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010
0 σχόλια



Σήμερα το μεσημέρι σημειώθηκε άλλη μια λήστεια τράπεζας σε υποκατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας στην περιοχή του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.
Λίγο πρίν το μεσημέρι οι δύο ληστές με την απειλή όπλων κατάφεραν και απέσπασαν άγνωστο χρηματικό ποσό από τον ταμία της τράπεζας και διέφυγαν πεζοί πυροβολώντας μάλιστα στον αέρα για εκφοβισμό.
Οι δράστες διαφέυγουν της σύλληψης ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται από τις Αρχές.

Read More »»

Τελειώνει η προθεσμία για τα τέλη...

.
0 σχόλια



Λήγει την Παρασκευή η προθεσμία πληρωμής των τελών κυκλοφορίας σε εφορίες και τράπεζες καθώς και για την κατάθεση πινακίδων

Read More »»

Τους καθαρίζει έναν - έναν ?

.
0 σχόλια



Πολύ γκρίνια τώρα τελευταία για τον κ. Λοβέρδο ο οποίος δέχεται μια όχι και τόσο "υπόγεια" κριτική εντός των πυλών από ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ.

Μήπως κάποιοι δεν ξέχασαν ότι ο κος Λοβέρδος υποστήριξε ανοικτά τον κ. Βενιζέλο στα εσωκομματικά ? Μήπως κάποιοι τον θεωρούν απειλή για το μέλλον ? Ο καιρός θα δείξει....

Πάντως δεν νομίζω ότι το πρόβλημα είναι οι δηλώσεις περί "σάλιου στα ταμεία"... αυτό είναι γεγονός !!!

Read More »»

Πήραν το Υπουργείο για απόδειξη...

.
0 σχόλια

Όλα ξεκίνησαν με αυτήν εδώ την αγγελία. Μόνο που το τηλέφωνο της αγγελίας ανήκει στο υπουργείο Οικονομικών. Μία καλοστημένη και έξυπνη φάρσα η οποία έσπασε τα νεύρα των ανθρώπων του υπουργείου αφού τα τηλέφωνα τους πήραν κυριολεκτικά "φωτιά".

Read More »»

ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ 2,8 % ΤΟΥ Α.Ε.Π.

.
0 σχόλια



Η Ελλάδα παρουσίασε στην ευρωπαϊκή επιτροπή μέρος του τριετούς πλάνου για την μείωση του ελλείμματος ενώ πιέζετε έντονα γι'αυτό και από τα άλλα κράτη μέλη της Ε.Ε.

Μερίδα οικονομολόγων αναρωτιούνται μήπως θα ήταν προτιμότερο να αποχωρήσει η Ελλάδα από την Ε.Ε. γεγονός βέβαια που απέρριψε από την πρώτη στιγμή ο πρωθυπουργός κος Γ. Παπανδρέου ο οποίος δήλωσε επίσης ότι δεν θα χρειαστεί να ζητήσει βοήθεια από το Δ.Ν.Τ.

Οι υπουργοί Οικονομίας και Οικονομικών δήλωσαν πώς στόχος της ελληνικής κυβέρνησης είναι ο περιορισμός του ελλείμματος στο 2,8 % του Α.Ε.Π. μέχρι και το 2012, ενώ αυτή την στιγμή ανέρχεται στο 12,7 % του Α.Ε.Π.

Read More »»

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ...

.
0 σχόλια



Πρεμιέρα αύριο κάνουν οι χειμερινές εκπτώσεις που αναμένεται να φτάσουν στο 50% και 60% και θα κρατήσουν μέχρι το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου.

Read More »»

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

. Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010
0 σχόλια



Στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 19 Ιανουαρίου, τα μπλόκα θα στηθούν στα «πράσινα φανάρια» (Ανατολική Θεσσαλονίκη), στα Μάλγαρα και στον κόμβο της Χαλκηδόνας (Δυτική Θεσσαλονίκη). Το Σάββατο ξεκινούν κινητοποιήσεις οι αγρότες του Νομού Κιλκίς.

Από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου οι Σερραίοι αγρότες θα κατευθυνθούν στον Προμαχώνα, προβαίνοντας μάλιστα και στο κλείσιμο του τελωνείου.

Στην Πέλλα οι κινητοποιήσεις θα αποφασισθούν σε γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο

Στάση αναμονής και από τους αγρότες του Νομού Ημαθίας μέχρι τις 25 Ιανουαρίου.

Τη συμμετοχή τους στις αγροτικές κινητοποιήσεις αποφάσισαν οι αγρότες του Νομού Καστοριάς, οι οποίοι έχουν ήδη παραταγμένα τα τρακτέρ τους στο Άργος Ορεστικού και στο Δήμο Μεσοποταμίας.

Να βγάλουν τα τρακτέρ στους δρόμους, χωρίς να προχωρήσουν σε αποκλεισμούς έχουν γνωστοποιήσει αγροτοσυνδικαλιστές από τη Λάρισα.

Στην Καρδίτσα, προσυγκέντρωση με τα τρακτέρ τους, αύριο το πρωί, στον κόμβο της Φαρκαδόνας, αποφάσισαν οι αγρότες, που μαζί με τους αγρότες του Μεγαλοχωρίου και, τη Δευτέρα το πρωί, Θα κινηθούν προς Λάρισα, όπου και θα ενωθούν με τους συναδέλφους τους στον κόμβο της Νίκαιας.

Κινητοποιήσεις ξεκίνησαν σήμερα Πέμπτη οι αγρότες στην Καβάλα, οι οποίοι το βράδυ θα προχωρήσουν σε συμβολικό αποκλεισμό μίας ώρας, της Εγνατίας Οδού, στο ύψος της γέφυρας του Νέστου.

Στα τελωνεία Ορμενίου και Κήπων (στα ελληνοβουλγαρικά και ελληνοτουρκικά σύνορα αντίστοιχα) θα βρίσκονται από αύριο με τα τρακτέρ τους οι αγρότες του νομού Έβρου.

Read More »»
.
0 σχόλια



Ο ξαφνικός θάνατος του άρχοντα του Νησιού αναστατώνει τη μικρή κοινωνία για έναν ακόμη λόγο. Ο αποθανών μοιράζει την τεράστια περιουσία του στις τέσσερις εξουσίες του τόπου, με την προϋπόθεση βέβαια να διαβαστούν δημόσια τέσσερις απόρρητες επιστολές. Κάποιοι -ίσως και όλοι- όμως έχουν μερικούς λόγους παραπάνω για να φοβούνται τις καυτές αποκαλύψεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ...

Read More »»
.
0 σχόλια







Από τις 14 Ιανουαρίου τα κανάλια ALPHA, ALTER, ANTENNA, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, MEGA, ΣΚΑΪ και STAR, εκπέμπουν -στη Θεσσαλονίκη- ψηφιακά.

Read More »»

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ...

.
0 σχόλια


Αναστέλλονται οι προσλήψεις για το 2010, ενώ περικόπτεται το κονδύλι για τον δημόσιο τομέα κατά 10%.

Read More »»

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ 100 ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ...

.
0 σχόλια

και άρχισαν οι δημοσκοπήσεις.

Στο ερώτημα "Είστε ικανοποιημένοι από τις 100 πρώτες ημέρες της κυβέρνησης"

40,5% λέει ΝΑΙ
49,9% λέει ΟΧΙ
9,6% ΔΞ/ΔΑ

Στο ερώτημα "Εκανε η κυβέρνηση όσα υποσχέθηκε προεκλογικα;"

61,5% λέει ΟΧΙ
28,4% λέει ΝΑΙ
10,1% ΔΞ/ΔΑ

Στο ερώτημα "Μπορεί η κυβέρνηση να βγάλει την χώρα από την κρίση;" οι γνώμες είναι σχεδόν μοιρασμένες

42,9% λέει ΝΑΙ
43,5% λέει ΟΧΙ
13,6% ΔΞ/ΔΑ

Στο ερώτημα "Είστε ικανοποιημένοι από τον Γ.Παπανδρέου;"

53,7% λέει ΝΑΙ
35,5% λέει ΟΧΙ
10,8% ΔΞ/ΔΑ

Επίσης, το 60,9% είναι υπέρ της λήψης σκληρών μέτρων, ενώ στους τομείς Δημόσιας Τάξης, Οικονομίας και Περιβάλλοντος οι θετικές γνώμες υπερτερούν.
Το 54,4% υποστηρίζει οτι η κυβέρνηση χειριστηκε πολύ καλύτερα τα πράγματα από τη ΝΔ. Το 53,3% θεωρεί οτι ο κ. Παπανδρέου χειρίστηκε καλύτερα τα πράγματα από τον προκάτοχό του Κώστα Καραμανλή.

Τέλος στην πρόθεση ψήφου η διαφορά ΠΑΣΟΚ - ΝΔ είναι το ίδιο μεγάλη όσο έχει αποτυπωθεί και σε προηγούμενες δημοσκοπήσεις.

ΠΑΣΟΚ 37,1
ΝΔ 27,5
ΚΚΕ 6,9%
ΛΑΟΣ 4,7%
ΣΥΡΙΖΑ 3,2%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 1,6%
ΑΛΛΟ 2,5%
ΛΟΙΠΑ 4,1%
ΔΞ/ΔΑ 12,4%

Read More »»

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ...

. Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010
0 σχόλια


Την απόσυρση της επίμαχης τροπολογίας για αύξηση φόρου σε γονικές παροχές, τσιγάρα και ποτά ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του, θα προχωρήσει άμεσα στην κατάθεση κατά προτεραιότητα αυτόνομου σχεδίου νόμου, που θα περιλαμβάνει όλες τις ρυθμίσεις.

Read More »»

ΒΙΒΛΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΪΤΗ

.
0 σχόλια

Βιβλική είναι η καταστροφή στην πρωτεύουσα της Αϊτής από το σεισμό των 7,3 Ρίχτερ που ισοπέδωσε σπίτια, παραγκουπόλεις, σχολεία, νοσοκομεία, κυβερνητικά κτίρια. Οι χειρότερες εκτιμήσεις μιλούν έως και για 500.000 νεκρούς.

Read More »»

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΦΟΡΙΑΣ

.
0 σχόλια

Πρόγραμμα για την καταχώρηση των αποδείξεων σας.

Read More »»

"Δεν υπάρχει σάλιο" στα ταμεία είπε ο Α. Λοβέρδος

.
0 σχόλια

"Δεν υπάρχει σάλιο" στα ταμεία είπε ο Α. Λοβέρδος
Eνόχληση λέγεται ότι υπάρχει στο Μέγαρο Μαξίμου για τα όσα δήλωσε στον Real Fm ο υπουργός Απασχόλησης Ανδρέας Λοβέρδος, με αποτέλεσμα να επανέρχονται τα σενάρια περί ηρωικής εξόδου του υπουργού από τη Κυβέρνηση.
Με τη φράση “τα ταμεία ειναι άδεια κι όταν λέμε είναι άδεια είναι άδεια, δεν υπάρχει σάλιο” ο υπουργός Εργασίας, Ανδρέας Λοβέρδος περιέγραψε την εικόνα των οικοπνομικών του υπουργείου του.

Μιλώντας ο κ. Λοβέρδος στον Real FM ξεκαθάρισε ότι την Τετάρτη τελειώνει το ρευστό, από Πέμπτη υπάρχει πρόβλημα να δώσουμε το επίδομα ανεργίας, κάτι που σημαίνει πως εάν τελικά ισχύσει χιλιάδες άνεργοι θα μείνουν χωρίς χρήματα.

Αναφερόμενος στο ασφαλιστικό, επεσήμανε ότι δεν μπορούν να αυξηθούν οι εισφορές, ενώ σχετικά με τα όρια ηλικίας δήλωσε πως από τα 65 αν αρχίσεις και τα ανεβάζεις κάθε χρόνο επειδή δεν έχει λεφτά που θα φτάσεις, θα γίνει κωμική η τακτική σου μετά από λίγο καιρό και θα φτάσεις σε 2-3 χρόνια να έχεις βάλει όριο ηλικίας τα 80 χρόνια.
 
Πηγή: Hellenic Business

Read More »»

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ;

. Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010
0 σχόλια

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2010

Πλαστά παράβολα στο γραφείο ταυτοτήτων του Αστυνομικού Τμήματος Λαγκαδά Θεσσαλονίκης!


Προκαταρκτική εξέταση, με εισαγγελική παραγγελία για έρευνα στο γραφείο ταυτοτήτων του Αστυνομικού Τμήματος Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, σχετικά με τη χρήση πλαστών παράβολων στους φακέλους έκδοσης ταυτοτήτων...

ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;





Πηγή : ΤΡΟΚΤΙΚΟ


Read More »»

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ...

. Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010
0 σχόλια



Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει μεγάλος "ντόρος" για το θέμα των αλλοδαπών. Πρέπει να αποκτήσουν και να ασκήσουν πολιτικά  δικαιώματα ή δεν πρέπει ? Μεγάλο το ερώτημα και σοβαρό...

Σίγουρα δεν είναι εύκολο να απαντήσει κάποιος χωρίς να σκεφτεί τις όποιες μακροπρόθεσμες προεκτάσεις που μπορεί να λάβει μια τέτοια απόφαση. Από την μία φοβόμαστε τυχόν ομαδοποιήσεις και μια σαφώς αυξανόμενη δυναμική αυτών των ομάδων που πιθανά να μας βάλει σε "περιπέτειες" μελλοντικά.

Από την άλλη όμως έχουμε μπροστά μας μια μάζα ανθρώπων οι οποίοι ζούν αναμεσά μας, δουλεύουν μαζί μας, φορολογούνται και πληρώνουν κανονικά τις εισφορές τους, βιώνουν την οικονομική κρίση που πλήττει την χώρα μας όπως κι εμείς (ίσως και χειρότερα), αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι δεν θα έπρεπε κάποια στιγμή να αποκτήσουν και "φωνή" σε αυτόν τον τόπο ?

Read More »»
ZoneAlarm Pro Firewall 2010
 

Web Counter by TrafficFile.com
Antivirus, Security Suite, Extreme Security - Save 50% Now!