Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

. Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010



Στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 19 Ιανουαρίου, τα μπλόκα θα στηθούν στα «πράσινα φανάρια» (Ανατολική Θεσσαλονίκη), στα Μάλγαρα και στον κόμβο της Χαλκηδόνας (Δυτική Θεσσαλονίκη). Το Σάββατο ξεκινούν κινητοποιήσεις οι αγρότες του Νομού Κιλκίς.

Από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου οι Σερραίοι αγρότες θα κατευθυνθούν στον Προμαχώνα, προβαίνοντας μάλιστα και στο κλείσιμο του τελωνείου.

Στην Πέλλα οι κινητοποιήσεις θα αποφασισθούν σε γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο

Στάση αναμονής και από τους αγρότες του Νομού Ημαθίας μέχρι τις 25 Ιανουαρίου.

Τη συμμετοχή τους στις αγροτικές κινητοποιήσεις αποφάσισαν οι αγρότες του Νομού Καστοριάς, οι οποίοι έχουν ήδη παραταγμένα τα τρακτέρ τους στο Άργος Ορεστικού και στο Δήμο Μεσοποταμίας.

Να βγάλουν τα τρακτέρ στους δρόμους, χωρίς να προχωρήσουν σε αποκλεισμούς έχουν γνωστοποιήσει αγροτοσυνδικαλιστές από τη Λάρισα.

Στην Καρδίτσα, προσυγκέντρωση με τα τρακτέρ τους, αύριο το πρωί, στον κόμβο της Φαρκαδόνας, αποφάσισαν οι αγρότες, που μαζί με τους αγρότες του Μεγαλοχωρίου και, τη Δευτέρα το πρωί, Θα κινηθούν προς Λάρισα, όπου και θα ενωθούν με τους συναδέλφους τους στον κόμβο της Νίκαιας.

Κινητοποιήσεις ξεκίνησαν σήμερα Πέμπτη οι αγρότες στην Καβάλα, οι οποίοι το βράδυ θα προχωρήσουν σε συμβολικό αποκλεισμό μίας ώρας, της Εγνατίας Οδού, στο ύψος της γέφυρας του Νέστου.

Στα τελωνεία Ορμενίου και Κήπων (στα ελληνοβουλγαρικά και ελληνοτουρκικά σύνορα αντίστοιχα) θα βρίσκονται από αύριο με τα τρακτέρ τους οι αγρότες του νομού Έβρου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ZoneAlarm Pro Firewall 2010
 

Web Counter by TrafficFile.com
Antivirus, Security Suite, Extreme Security - Save 50% Now!