Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Τον βλέπω να γίνεται εβδομαδιαίος ο Αγγελιοφόρος

. Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010
0 σχόλια

Η Εκδοτική Βορείου Ελλάδος Α.Ε. γνωστοποιεί ότι από τον Μάρτιο 2010 αναστέλλει την έκδοση του δευτεριάτικου φύλλου του "Αγγελιοφόρου".
Στην απόφαση αυτή οδηγήθηκε από τα μέχρι τώρα δεδομένα της οικονομικής κρίσης, σε μια προσπάθεια περιστολής των ζημιών και υγιούς συνέχισης των δραστηριοτήτων της, εκδοτικών και εκτυπωτικών. Με γνώμονα τη διατήρηση σε χαλεπούς καιρούς, της εργασίας 360 εργαζομένων της και την περαιτέρω ισχυροποίηση της πρώτης σε κυκλοφορία βορειοελλαδικής εφημερίδας, του “Αγγελιοφόρου”.

Read More »»

Απεργούν τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ αύριο

.
0 σχόλια

Απεργούν αύριο Τετάρτη 24/2 τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ στην Θεσσαλονίκη. Η κίνηση των πολιτών θα γίνεται με υπηρεσιακά οχήματα ασφαλείας, πράγμα που σημαίνει πως θα κυκλοφορούν ελάχιστα οχήματα ανά γραμμή. Επομένως θα χρειαστεί υπομονή και αρκετή ταλαιπωρία αύριο από αρκετούς. Παρακάτω σας δίνουμε τον πίνακα των δρομολογίων που θα γίνονται και τον αριθμό τον οχημάτων ανά γραμμή.

Read More »»

Σφίγγουν τα πράγματα για το κάπνισμα

.
0 σχόλια

«Τέλος» στο κάπνισμα και στα παραθυράκια που άφηνε ο αντικαπνιστικός νόμος του Αβραμόπουλου εισηγείται στο υπουργείο Υγείας η Συντονιστική Αντικαπνιστική Επιτροπή, καθώς η εφαρμογή των αντικαπνιστικών μέτρων παραμένει κενό γράμμα στην Ελλάδα.
 
Ένα "τσιγάρο" είχαμε να ξεδίνουμε...μας το κόβουν κι αυτό !!! Πώς αλλάζουν τα πράγματα...
 
Πηγή : Αγγελιοφόρος
Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Read More »»
ZoneAlarm Pro Firewall 2010
 

Web Counter by TrafficFile.com
Antivirus, Security Suite, Extreme Security - Save 50% Now!