Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Και τέταρτο "όχι" από την Μπατζελή

. Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Άκαρπη απέβη και η τέταρτη – και, πιθανότατα, τελευταία - συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με τους εκπροσώπους των αγροτών από 20 μπλόκα, με την Υπουργό κα. Μπατζελή να λέει «όχι» και στα εννέα αιτήματα τους.

Μετά από πέντε ώρες συζητήσεων, οι αγρότες έφυγαν απογοητευμένοι καθώς και με άδεια χέρια από τα γραφεία της Αχαρνών 2 το βράδυ της Τρίτης.

Μάλιστα, ο Βαγγέλης Μπούτας, ο οποίος πρόσκειται στο ΚΚΕ και είναι από τους βασικότερους «διοργανωτές» των κινητοποιήσεων, δήλωσε ότι η υπουργός κινήθηκε στην ίδια αντιλαϊκή αντιαγροτική πολιτική και αρνήθηκε να ικανοποιήσει τα 9 αιτήματα του αγροτικού κόσμου.

Επίσης, κάλεσε τους αγρότες να μην αποχωρήσουν από το «μέτωπο» των κινητοποιήσεων αλλά υπογράμμισε ότι το τι μέλει γενέσθαι θα αποφασιστεί αύριο έπειτα από συνάντηση με τους υπόλοιπους αγρότες.

Πάντως η επιμονή και η υπομονή ορισμένων ανθρώπων είναι αξιοζήλευτη. Βέβαια δεν έχει να κάνει με τον χώρο όπου πρόσκεινται κομματικά, παρά μόνο με την συναδελφική αλληλεγγύη !!!  Καλά κάνει λοιπόν και η κα Μπατζελή και δεν υποχωρεί... βέβαια τίθεται το ερώτημα, εάν υπήρχαν τα απαραίτητα κονδύλια πάλι "όχι" θα τους έλεγε ?

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ZoneAlarm Pro Firewall 2010
 

Web Counter by TrafficFile.com
Antivirus, Security Suite, Extreme Security - Save 50% Now!